Simbol Int Bonanova

I Jornada Actualització de coneixements en radioteràpia i imatge per al diagnòstic: aplicacions d’IA, impressió 3D i Realitat Virtual

El “Futur Tecnològic” ha arribat a la Sanitat. La Intel·ligència Artificial, la impressió 3D i la Realitat Virtual (o augmentada) seran una part fonamental del dia a dia del funcionament habitual de la molts serveis del món sanitari a mesura que anem descobrint el seu funcionament, aplicacions pràctiques i possibilitats. La inclusió d’aquestesnoves tecnologies en l'equipament del sector i l’aparició dels serveis anomenats “Hospitals Virtuals” o “Unitats 3D” implica canviar protocols, adquirir noves tecnologies i la necessitat de formar els nous (i actuals) professionals d’acord amb el canvis dels processos de treball i els perfils professionals que implica. 

És molt important entendre que l’atenció al pacient és i ha de ser, sempre el centre de la formació en processos d’actualització i evolució de les noves tècniques dins el món sanitari. Aquests canvis suposen una millora evident en el diagnòstic i tractaments dels pacients, millorant-ne tant la comprensió per part d’aquest de la seva patologia, diagnòstic i tractament, com els resultats, pronòstics i efectes secundaris.

 • Dirigit a:

  Tècnics superiors de Radioteràpia i d'Imatge per el Diagnòstic, supervisors de Radioteràpia i d'Imatge per el Diagnòstic, ex-alumnes de Radioteràpia i d'Imatge per el Diagnòstic, i alumnes dels CFGS d'Imatge per el Diagnòstic i CFGS de Radioteràpia i Dosimetria i Imatge per el Diagnòstic i medicina nuclear.

 • Dates i horari del curs

  Dia 21/10/2022 de 8.30 h. a 14.00 h.

 • Més informació:

  DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ:

  2022_FORMCONT_Programa_II Jornada Tecnics ID RT.pdf

  Preinscripció telemàtica. L'alumne quedarà inscrit en el curs una vegada realitzi l'ingrés corresponent mitjançant transferència bancària o ingrés efectiu

  Preu del curs:  20,00 €

  INSCRIPCIÓ: fes click a la pestanya "Preinscriu-te" o copia i enganxa al teu navegador aquesta adreça:

  https://aplicacions.institutbonanova.cat/inscripcions//fitxa_cursos_soc.php?id=343#inscripcio


  OBJECTIUS GENERALS 

  En aquesta jornada volem donar a conèixer les tecnologies: Intel·ligència Artificial, Impressió 3D i la Realitat Virtual. Descobrirem com funcionen, com s’incorporen en el sector i com el modifiquen: quin equipament hi ha, com treballa, quins nous procediments requereix, quins nous perfils professionals necessita i, finalment, com aquestes revertiran en el pacient. 

  Conèixer el funcionament actual i les noves tendències tecnològiques sense oblidar l’atenció al pacient i com aquestes reverteixen en la seva salut i benestar. 

  • Realitzar una actualització de l’evolució del perfil professional (i formatiu) dels tècnics d’imatge i els tècnics de radioteràpia. 

  • Conèixer com les cases comercials inclouen aquesta nova tecnologia en les màquines de diagnòstic i tractament. 

  • Veure com aquestes tecnologies poden modificar processos de treball i protocols. 

  • Oferir un espai on els tècnics puguin trobar preguntes i respostes dins de la seva professió i es pugui generar un intercanvi de coneixements.  

  • Conèixer què suposarà per als pacients l’aplicació d’aquestes noves tecnologies, metodologies de treball, processos, etc... 

 • Dates de la preinscripció:

  Del 21/09/2022 al 17/10/2022

Contacte

Institut Bonanova

Passeig de la Circumval·lació, 8
Barcelona 08003
ibonanova@parcdesalutmar.cat
93 254 04 97 · Fax: 93 254 05 04

 

Ministerio de Educación

Servicio Público de Empleo Estatal

 

Ajuntament de Barcelona

Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació

Consorci d'educació de Barcelona

© 2020 Institut Bonanova | Nota Legal | Perfil del contractant | Política de cookies | Transparència | Fundació Bonanova