Simbol Int Bonanova

III Jornada de Tècniques del Laboratori de Recerca. Immunoteràpia.

La Jornada d’enguany, tindrà com a tema central les metodologies relacionades amb la immunoteràpia, clau a la recerca bàsica i clínica. Aquestes són molt diverses i estan en constant evolució i renovació segons avança el coneixement i la tecnologia en aquest àmbit. Són metodologies complexes en què no s’aprofundeix prou en el currículum del cicle de tècnic superior de laboratori. 

 
 • Dirigit a:

  Tècnics de laboratori que treballen en l’àmbit de la recerca interessats a adquirir i actualitzar  coneixements sobre les diferents tècniques i conceptes relacionats amb la professió, la qual està en constant actualització

 • Dates i horari del curs

  Dimarts, 19 de març de 2024 de 16:00 a 20:00

  Preu: 40 €
  (30 € preu reduït per a exalumnes de l'Institut Bonanova membres de la Fundació Bonanova i centres col·laboradors de l'Institut Bonanova)

  Jornada híbrida: presencial i online.

  Presencial: Institut Bonanova
  Passeig de la circumval·lació, 8
  Barcelona 08003

  Online: Enllaç disponible amb inscripció prèvia.

 • Més informació:

  La III Jornada de Tècniques de Laboratori de Recerca tindrà lloc de forma híbrida (presencial i online) a l’Auditori de l’Institut FP Sanitària Hospital del Mar, el proper 19 de març de 2024, de 16h a 20h.  

  Fa 2 anys vam instaurar una Jornada sobre tècniques i temes que puguin ser d'interès als tècnics de laboratori de recerca. Enguany hem escollit les metodologies relacionades amb la Immunoteràpia com a tema central, unes metodologies complexes a l’hora de dur-les a terme al laboratori.  

  Per tractar el tema, hem convidat a tres expertes: comptem amb la Leticia Alserawan, facultativa especialista en Immunologia en la Unitat de Teràpies Avançades de l’Hospital Clínic de Barcelona; amb l'Andrea Garcia Garijo, investigadora al Grup d'Immunoteràpia i Immunologia de Tumors del VHIO (Barcelona); i amb l'Alba Garcia Rodríguez,  investigadora al Grup d'Immunoteràpies Cel·lulars contra el Càncer de l'IDIBAPS (Barcelona). 

  Volem que aquestes Jornades no només siguin un lloc per aprendre i posar-se al dia de noves metodologies, sinó que també siguin un important punt de trobada entre professionals de diferents institucions i àmbits, on poder compartir l’experiència acumulada i posar de manifest les diferents inquietuds i/o dubtes que sorgeixen al dia a dia. 

  https://aplicacions.institutbonanova.cat/gestio/public/docs/3jornadacultius.pdf


 • Dates de la preinscripció:

  Del 22/01/2024 al 18/03/2024

Contacte

Institut Bonanova

Passeig de la Circumval·lació, 8
Barcelona 08003
ibonanova@parcdesalutmar.cat
93 254 04 97

 

Ministerio de Educación

Servicio Público de Empleo Estatal

 

Ajuntament de Barcelona

Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació

Consorci d'educació de Barcelona

© 2020 Institut Bonanova | Nota Legal | Perfil del contractant | Política de cookies | Transparència | Fundació Bonanova